”Staerbo Communication’s værktøj er virkelig unikt. Det er nemt at huske og derfor nemt at bruge.”
Jonas Schrøder, Communications & CSR Director
JYSK

Læs flere udtalelser fra kunder og kursister her

Om staerbo.communication

 

staerbo.communication er specialister indenfor Public Relations og Media Relations og har eksisteret siden 2005. Vores mission er at give vores kunder bedre muligheder for at komme i dialog med deres interessenter, så de styrker deres position og dermed stærkest muligt kan markedsføre virksomheden, dens produkter, serviceydelser og viden overfor de rette modtagere.

Vi rådgiver om  PR, kommunikation og medierelationer. Vi bringer kunderne i direkte kontakt med medierne, og gennem strukturerede træningsforløb bidrager vi til at løfte kundernes mediekontakt op på et højere niveau. Vi producerer tekst, video og billeder til kundernes egne kommunikationskanaler, nyhedsmails og hjemmesider – og til YouTube.

staerbo.communication’s fundament er journalistik. Det betyder, at vi tilbyder vores kunder viden og ydelser inden for den type kommunikation, der er kendetegnet ved at være kort og klar, som går til benet, med fokus på ’den gode historie’ og på modtageren. Og hvor timing nogen gange er alt …

Ovenpå journalistikken har vi opbygget en stærk viden om at skabe værdipositioner gennem flere års arbejde med branding og markedsføring.

staerbo.communication har gennem årene løst opgaver for et stort antal virksomheder, organisationer og offentlige institutioner. En overvejende del er faste kunder, der løbende trækker på de forskellige ydelser fra os.

staerbo.communication er etableret som en moderne netværksbaseret virksomhed. Det vil sige, at vi til løsning af opgaverne sætter et hold af faste samarbejdspartnere med spidskompetencer inden for hver deres felt.