Om Lars Stærbo

Kommunikationsrådgiver, direktør, staerbo.communication (etabl. 2005)

Lars Stærbo er en af Danmarks mest erfarne og prisvindende kommunikatører. Han er uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole og har i mange år arbejdet som reporter, studievært og nyhedsredaktør, bl.a. på TV2 Nyhederne. Her trænede han desuden journalisterne i at blive bedre performere og historiefortællere.

Lars Stærbo har produceret en lang række dokumentar-programmer, hvoraf flere har været nominerede som årets bedste TV-dokumentar. Han modtog prisen for bedste TV-dokumentar i 1992.

Efter mere end 15 år i journalistik og redaktionel ledelse skiftede Lars Stærbo i år 2000 til at være chef for udvikling og produktion i en virksomhed i Bonnier-koncernen med speciale i web-løsninger og web-TV.

Herefter var Lars Stærbo i knap fire år direktør for Public Relations-afdelingen i kommunikationsvirksomheden Kunde & Co, inden han i 2005 stiftede staerbo.communication, der er specialister i dialogbaseret, målrettet kommunikation og Public Relations. Her har han stået for nogle af de seneste års mest opsigtsvækkende PR- og kommunikationskampagner.

Således modtog han for nylig prisen ’Årets Kampagne 2019’ uddelt af Dansk Journalistforbund og Kommunikationsforum for kampagnen for Carlsberg om en ny 6-pack uden plastik omkring. Tilsvarende har han og partnerne bag indsatsen modtaget to Rambuk-priser – herunder den store Rambuk Grand Prix – af Dansk Markedsføring. Kampagnen er nu også indstillet til Advertising Effectiveness Award 2019, der uddeles af brancheforeningen Kreativitet & Kommunikation.

Udover journalistik har Lars Stærbo studeret litteratur, musik, skuespilteknik og improvisation. Han har rejst over det meste af verden, været fabriksarbejder i Vestjylland og gademusiker i Paris. Erfaringer og viden, han i dag anvender i staerbo.communication’s konsulentarbejde og omfattende kursusvirksomhed.

Lars Stærbo

Lars Stærbo