staerbo.communication

Et af Danmarks førende PR-bureauer

Vinder af flere kommunikationspriser

Ekspertise i bæredygtig kommunikation

Løser opgaver for erhvervsliv, offentlige virksomheder og interesseorganisationer

OM DIREKTØR LARS STÆRBO, STAERBO COMMUNICATION

Lars Stærbo er en af Danmarks mest erfarne medietrænere og prisvindende kommunikatører.

Han er uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole og har i mange år arbejdet som reporter, studievært og nyhedsredaktør, bl.a. på TV2 Nyhederne. Her trænede han journalisterne i at blive bedre performere foran kameraet og historiefortællere.

Efter mere end 15 år i journalistik og redaktionel ledelse blev Lars Stærbo i år 2000 chef for udvikling og produktion i Specifique, en virksomhed i Bonnier-koncernen med speciale i internetløsninger og web-TV.  Herefter var Lars Stærbo i knap fire år direktør for Public Relations-afdelingen i den internationale, danske kommunikationsvirksomhed Kunde & Co. I 2005 stiftede han Staerbo Communication, specialiseret i Public Relations, kommunikationstræning og konceptudvikling.

PRISVINDENDE BUREAU​

PRISVINDENDE BUREAU​

*) Priserne for kampagnen for Carlsbergs plastikbesparende Snap Pack blev vundet sammen med partnerne i CommunityContent, Yellow Advertising, IUM Denmark med flere.

**) Prisen for årets TV-dokumentar 1992 blev vundet sammen med journalistkollegerne Hanne Danielsen og Troels Rasmussen.

BÆRE- DYGTIGHED

Bæredygtighed afgør valgkampe, brandværdien af din virksomhed, og hvilke produkter forbrugerne tager ned fra hylderne.

Staerbo og CommunityContent er specialister i at finde, formulere og fortælle de inspirerende historier om virksomhedernes bæredygtige initiativer.

Vi omsætter de gode intentioner fra strategier, skåltaler og årsrapporter til konkret, værdifuldt indhold, der begejstrer og huskes af et bredt publikum.

Fx hjalp vi Carlsberg med at fortælle historien om den nye 6-pack uden plastikindpakning – et konkret, genkendeligt symbol på den grønne omstilling.

Vi har udviklet MENY’s kampagne om økologi og udfoldet, hvordan Nykredit udvælger aktier til ansvarlige investeringer.

Bæredygtighed er på kort tid strøget til tops på den strategiske dagsorden for virksomheder og organisationer. Fra DI’s grønne vækstplan, der reducerer Danmarks CO2-aftryk med mindst 65 procent, til pensionskassernes 350 mia. kr. store investering i grøn omstilling frem mod 2030.

Vores journalistiske approach får virksomhedernes grønne initiativer til at skille sig ud fra mængden, så de huskes af både kunder, forbrugere, medarbejdere, aktionærer og politikere.

Vi sætter en ære i at gå dybt ned i hver eneste case, afdække og vurdere alle vinkler og undgå faldgruber, floskler og greenwashing.

Se vores cases her

Presse

TO SMÅ PR-BUREAUER SIKREDE CARLSBERG BÆREDYGTIG SUCCES

Lanceringen af Carlsbergs bæredygtige 6-pack, Snap Pack, gav mere end 200 presseomtaler og titusindvis af videovisninger på Facebook og LinkedIn.

– Det overgik klart vores forventninger, siger Jeppe Boel, der er marketingchef i Carlsberg.

Bag arbejdet står to PR-bureauer, der nu har sikret sig genvalg hos bryggeriet.

Læs artiklen fra Markedsføring her

PURPOSE FOR ALLE PENGENE

”Kampagnen har haft den helt rette kombination af ’earned, owned og paid media’ og har formået at binde produkt og reklame og kommunikationsindsatsen sammen. Der er således kommunikeret et budskab og tilbudt en handling, der både har værdi på bundlinjen – og skaber en positiv adfærdsændring hos forbrugerne.”

Jury-udtalelse ved uddeling af Årets Kampagne 2019

Læs artiklen fra Bureaubiz her

EN VANVITTIG MAGTDEMONSTRATION I EKSEKVERING OG KAMPAGNEORKESTRERING"

”At kampagnen samtidig har været med til at øge salget af dåseøl med tocifrede rater er lige dele uhørt som imponerende. Der er tale om en vanvittig magtdemonstration i eksekvering og kampagneorkestrering af PR, TV, biograf, OOF, digitalt, events og instore aktivering. Juryen kan ikke andet end at hylde den kæmpe bedrift af lanceringen af Snap Pack som Carlsberg og dets samarbejdspartnere har udvist.”

Thomas Wahl, juryformand Markedsføring

Læs artiklen fra Markedsføring her